Erkend vastgoedmakelaar

Centraal gelegen in Wenduine

Seizoensverhuur en Vakantieverhuur

Wil je graag een buitenverblijf kopen in Wenduine om te genieten van de schitterende omgeving? Bij Agence Boo’fort in Wenduine helpen we jou bij het kopen van een vakantieverblijf, dat je zelf ook kan gebruiken als tweede verblijf. Wenduine is een heerlijke badplaats die ook wel de ‘Prinses der Badplaatsen’ genoemd wordt. Deze badplaats heeft voornamelijk een familievriendelijk karakter door de vele faciliteiten en de verkeersvrije boulevard. Hierdoor is Wenduine de ideale plek om een vakantieverblijf te kopen en dit als tweede verblijf voor jou en jouw gezin te gebruiken.

Uitzicht over Wenduine centrum

Niet gevonden wat je zocht? Neem contact op met ons en wij helpen je graag om je vakantiehuis te verhuren

Uitzicht vanuit apartement over strand Wenduine

Droom weg in het buitenverblijf dat je kan kopen aan het mooie strand van Wenduine

Het brede en lange strand van Wenduine is de perfecte plek om een buitenverblijf of vakantieverblijf te kopen. Creëer een plek om te ontspannen en verhuur de vakantiewoning wanneer je er niet bent. Wenduine is enorm trots op haar strand, dit is namelijk het langste van de Vlaamse kust! Daarnaast is dit strand de perfecte plek voor wateractiviteiten, zoals windsurfen. Wanneer je een buitenverblijf koopt aan het strand van Wenduine, zul je je nooit vervelen. De troeven die Wenduine te bieden heeft, zullen ook de gasten die in je vakantieverblijf vertoeven, bekoren. Waarom zou je nog langer wachten om ons aanbod aan woningen die te koop staan, te bekijken.

Wij helpen jou bij het kopen van een vakantieverblijf in Wenduine

Wil jij graag een buitenverblijf kopen in Wenduine, dat je als tweede verblijf kan gebruiken? Laat ons jou dan helpen! Wij snappen dat het kopen van een vakantieverblijf in Wenduine een grote investering is en daarom staan eerlijkheid en vertrouwen centraal bij ons makelaarskantoor. Wij staan klaar om met jou op zoek te gaan naar het perfecte tweede verblijf in Wenduine voor het beschikbare budget. Doordat wij een klein team hebben, staan wij dicht bij al onze klanten. Wij zorgen ervoor dat iedereen tijdens het kopen van een buitenverblijf van alle zaken op de hoogte is. Op deze manier kan elke medewerker jou van dienst zijn. Wij doen ons uiterste best om je goed te informeren en enkel realistische verwachtingen te scheppen over jouw toekomstige vakantieverblijf of tweede verblijf in Wenduine.

Neem contact met ons op voor je tweede verblijf in Wenduine

Neem contact met ons op wanneer je een buitenverblijf in Wenduine wilt kopen om dit als tweede verblijf te gebruiken. Je kan contact met ons opnemen door te bellen naar +32 50 41 16 47 of door een e-mail te sturen naar info@agenceboofort.be. Naast woningen, komen er regelmatig ook heel wat appartementen te koop op de markt, welke minstens evenveel voordelen tellen als een woning.