Erkend vastgoedmakelaar

Centraal gelegen in Wenduine

Seizoensverhuur en Vakantieverhuur

Heb jij een vakantiehuis in Wenduine en wil je dit graag verhuren? Kom dan langs bij ons makelaarskantoor! Wenduine is een gezellige badplaats aan de Belgische kust en hierdoor een ideale plek om een vakantiehuis te verhuren. Wenduine heeft dan ook wel de naam ‘Prinses der Badsteden’ gekregen, wat ook zeer verdiend is. Met het gezellige winkelcentrum, de duinen, het bos en natuurlijk het brede zandstrand is Wenduine dan ook de perfecte bestemming voor een onbezorgde en leuke vakantie. Ook is Wenduine de ideale plek om een vakantiehuis te verhuren omdat het een familievriendelijk karakter heeft. Dit komt onder andere door de vele activiteiten die je hier kunt doen, zoals bijvoorbeeld:

  • Zwemmen
  • Wandelen
  • Tennissen
  • (Mini)Golfen
  • Vissen
  • Paardrijden
Uitzicht over Wenduine centrum

Niet gevonden wat je zocht? Neem contact op met ons en wij helpen je graag om je vakantiehuis te verhuren

Uitzicht vanuit apartement over strand Wenduine

Laat ons helpen bij het verhuren van jouw vakantiehuis in Wenduine

 

Wil je ook graag jouw vakantiehuis in Wenduine verhuren maar weet je niet zo goed hoe je dit het beste kan doen? Laat ons team jou dan helpen! Wanneer je met ons in zee gaat, doen wij ons uiterste best om je goed te informeren en enkel realistische verwachtingen te geven. Doordat wij een klein team hebben, staan we juist dicht bij al onze klanten. Wij zorgen ervoor dat iedereen binnen het team op de hoogte is van alle zaken, zodat iedereen jou zo goed mogelijk kan helpen! Daarnaast bieden wij jouw vakantiewoning dan tussen ons vakantieverhuur aan zodat gasten makkelijk een boeking kunnen maken.

Kom langs bij ons makelaarskantoor in Wenduine

Kom langs bij ons makelaarskantoor dat gevestigd is in het centrum van Wenduine, op slechts enkele stappen van de zeedijk. Wij kijken er naar uit om jou te mogen verwelkomen! Ook kan je contact met ons opnemen door te bellen naar +32 50 41 16 47, of stuur een e-mail naar info@agenceboofort.be voor meer informatie. Naast voor het verhuren van jouw vakantieverblijf, kan je bij ons ook terecht wanneer je een nieuwe vakantiewoning wilt kopen.