Erkend vastgoedmakelaar

Centraal gelegen in Wenduine

Seizoensverhuur en Vakantieverhuur

Heb jij een vakantiehuis in Wenduine en wil je dit graag te huur aanbieden aan toeristen? Kom dan langs bij ons makelaarskantoor! Wenduine is een gezellige badplaats aan de Belgische kust en hierdoor een ideale plek om een vakantiehuis aan te schaffen. Wenduine heeft de naam ‘Prinses der Badsteden’ gekregen, wat zeer verdiend is. Met het gezellige winkelcentrum, de duinen, het bos en natuurlijk het brede zandstrand is Wenduine de perfecte bestemming voor een onbezorgde en leuke vakantie in een vakantiewoning.

Uitzicht over Wenduine centrum

Niet gevonden wat je zocht? Neem contact op met ons en wij helpen je graag om je vakantiehuis te verhuren

Uitzicht vanuit apartement over strand Wenduine

Haal het meeste uit je vakantiehuis in Wenduine

Wenduine de ideale plek om een vakantiewoning te verhuren, omdat het een familievriendelijk karakter heeft. Dit komt onder andere door de vele activiteiten die je hier kunt doen, zoals:

  • Zwemmen
  • Wandelen
  • Tennissen
  • (Mini)golfen
  • Vissen
  • Paardrijden

Wil je ook graag jouw vakantiehuis in Wenduine op de huurmarkt aanbieden, maar weet je niet zo goed hoe je dit het beste kan doen? Laat ons team jou dan helpen! Wanneer je met ons in zee gaat, doen wij ons uiterste best om je goed te informeren en enkel realistische verwachtingen te scheppen over je vakantiehuis.

Ons team vindt de vakantiewoning van je dromen

Doordat wij een klein team zijn, staan we dicht bij al onze klanten. Wij zorgen ervoor dat iedereen binnen het team op de hoogte is van iedere zaak, zodat iedereen jou zo goed mogelijk kan helpen bij je vakantiewoning! Daarnaast bieden wij jouw vakantiewoning in Wenduine aan tussen het breed scala vakantieverhuur op onze website, zodat gasten makkelijk een boeking kunnen maken.

Kom langs bij ons makelaarskantoor aan de kust

Kom langs bij ons makelaarskantoor dat gevestigd is in het centrum van Wenduine, op slechts enkele stappen van de zeedijk. Wij kijken er naar uit om jou te mogen verwelkomen! Ook kan je contact met ons opnemen door te bellen naar +32 50 41 16 47. Naast het verhuren van jouw vakantiewoning, kan je bij ons ook terecht voor hulp bij het kopen van een buitenverblijf voor eigen gebruik.