Het kopen van een woning / appartement is een grote investering. Daarom staat eerlijkheid en vertrouwen bij ons centraal.

Wanneer je met ons in zee gaat, doen we ons uiterste best om je goed te informeren en enkel realistische verwachtingen te scheppen. We zorgen voor de beste prijs voor jouw eigendom en kiezen de beste woning / appartement voor het beschikbare budget!

Door ons kleine team, staan we dicht bij al onze klanten. We denken graag met je mee, om jouw droomeigendom te vinden!

We zijn gevestigd in het centrum van Wenduine, op slechts enkele stappen van de zeedijk. We kennen de omgeving persoonlijk, waardoor we je nog beter kunnen helpen!

Kom gerust langs voor vrijblijvende informatie. We kijken er alvast naar uit om jou te mogen verwelkomen!

Melissa en Sylvia

Hoe verkopen wij jouw woning aan de correcte prijs?

01.

Een correcte prijsbepaling

We beginnen met een correcte prijsbepaling. Contacteer ons voor een vrijblijvende schatting van je pand. We streven naar een realistische, eerlijke en marktconforme verkoopprijs.

02.

We zetten je woning in de kijker

Dit doen we door een gedetailleerde beschrijving van je eigendom te voorzien. Ook zorgen wij voor de foto’s. Daarnaast promoten we je pand ook op onze social mediakanalen.

03.

We organiseren bezoeken

We organiseren bezoeken met potentiële kopers of huurders. We zorgen ervoor dat deze steeds vlot verlopen en volgen alles nauwgezet op!

04.

We onderhandelen samen met jou

We gaan in onderhandeling en streven ernaar dat je de beste prijs voor je eigendom ontvangt en zo in alle vertrouwen de stap naar de verkoop of verhuur kan maken.