Erkend vastgoedmakelaar

Centraal gelegen in Wenduine

Seizoensverhuur en Vakantieverhuur

Ben jij al een tijdje op zoek naar het perfecte appartement dat te koop staat in Wenduine? Bekijk dan ons ruime aanbod van diverse appartementen. Wij hebben in ons een ruime aanbod een klein appartement te koop staan in Wenduine zonder balkon, maar ook grote appartementen met een terras. Daarnaast bieden wij appartementen aan in het centrum, maar ook op de zeedijk. Door het diverse aanbod dat wij aanbieden, zit er voor iedereen een appartement bij dat aan zijn of haar wensen voldoet.

Uitzicht over Wenduine centrum

Niet gevonden wat je zocht? Neem contact op met ons en wij helpen je graag om je vakantiehuis te verhuren

Uitzicht vanuit apartement over strand Wenduine

Wij helpen jou zoeken naar het ideale appartement dat te koop staat in Wenduine

Wanneer je met ons in zee gaat, doen wij ons uiterste best om je goed te informeren en enkel realistische verwachtingen te scheppen. Samen gaan wij op zoek naar het ideale appartement voor het beschikbare budget. Wij denken graag met jou mee om jouw nieuwe droomappartement te vinden! Doordat wij een klein team hebben, is iedereen altijd op de hoogte van alle zaken en staan wij dicht bij onze klanten. Staat jouw ideale appartement toch nog niet te koop in Wenduine? Wij zijn altijd op de hoogte van alle nieuwbouwprojecten in Wenduine, waardoor wij goed in de gaten kunnen houden of jouw droomappartement misschien binnenkort wel gebouwd wordt.

Kom langs bij ons makelaarskantoor in Wenduine

Dus zoek jij het ideale appartement dat te koop staat in Wenduine? Kom dan langs bij ons makelaarskantoor! Wij zijn gevestigd in het centrum van Wenduine, op slechts enkele stappen van de zeedijk. Wil je toch liever een mooi appartement huren in Wenduine? Ook dan kan je bij ons terecht! Neem contact met ons op door te bellen naar +32 50 41 16 47 of stuur een e-mail naar info@agenceboofort.be voor meer informatie.