Erkend vastgoedmakelaar

Centraal gelegen in Wenduine

Seizoensverhuur en Vakantieverhuur

Ben jij al een tijdje op zoek naar het perfecte appartement dat te koop staat in Wenduine? Bekijk dan het ruime aanbod aan diverse appartementen van Agence Boo’Fort. Bij ons vindt u zowel comfortabele kleine appartementen die te koop staan in Wenduine, als grote appartementen met een sfeervol terras. Daarnaast bieden wij appartementen aan in het centrum, maar ook op de zeedijk. Door ons diverse aanbod, vinden we voor iedereen een appartement dat aan zijn of haar wensen voldoet.

Uitzicht over Wenduine centrum

Niet gevonden wat je zocht? Neem contact op met ons en wij helpen je graag om je vakantiehuis te verhuren

Uitzicht vanuit apartement over strand Wenduine

Wij helpen je zoeken naar het ideale appartement dat te koop staat in Wenduine

Wanneer je met ons in zee gaat, doen wij ons uiterste best om je goed te informeren en enkel realistische verwachtingen te scheppen. Zodra er een appartement te koop komt te staan in Wenduine, zijn wij hiervan op de hoogte. Dat geeft je als klant een voorsprong op de immomarkt in Wenduine. Een appartement is zowel goed geschikt om zelf van te genieten of om te verhuren als vakantiewoning. Daarom kan je je appartement ook aanbieden op onze lijst voor vakantieverhuur.

Wij vinden het appartement dat voldoet aan je verwachtingen

Samen gaan we op zoek naar het ideale appartement dat past binnen je budget. Doordat wij een klein team hebben, is iedereen altijd op de hoogte van alle zaken en staan we dicht bij onze klanten. Heb je nog geen appartement te koop gevonden in Wenduine dat voldoet aan je verwachtingen? Geen zorgen, wij zijn ook altijd op de hoogte van alle nieuwbouwprojecten in Wenduine, waardoor wij goed in de gaten kunnen houden of jouw droomappartement misschien binnenkort wel gebouwd wordt.

Kom langs bij ons makelaarskantoor

Kunnen we je helpen bij het vinden van een appartement te koop in Wenduine? Kom dan langs bij ons makelaarskantoor! Wij zijn gevestigd in het centrum van het dorp, op slechts enkele stappen van de zeedijk. Wil je toch liever een mooi appartement huren in Wenduine? Ook dan kan je bij ons terecht! Neem contact met ons op door een e-mail naar info@agenceboofort.be voor meer informatie.