Erkend vastgoedmakelaar

Centraal gelegen in Wenduine

Seizoensverhuur en Vakantieverhuur

Zoek jij een appartement dat te huur staat in Wenduine? Wij hebben een breed aanbod van verschillende appartementen. Zoek jij een ruim appartement dat te huur staat in Wenduine met een terras of juist een kleiner appartement zonder balkon? Of je nu graag op de zeedijk of midden in het centrum wilt wonen; wij bieden het allemaal aan! Wij helpen jou bij ons makelaarskantoor in Wenduine graag met zoeken naar een appartement dat te huur staat en aan al jouw persoonlijke wensen voldoet.

Uitzicht over Wenduine centrum

Niet gevonden wat je zocht? Neem contact op met ons en wij helpen je graag om je vakantiehuis te verhuren

Uitzicht vanuit apartement over strand Wenduine

Bekijk een appartement dat te huur staat bij ons makelaarskantoor in Wenduine

Doordat wij een klein team hebben, staan wij juist dicht bij onze klanten. Wij zorgen ervoor dat iedereen op de hoogte is van alle zaken, zodat ons personeel jou zo goed mogelijk verder kan helpen. Daarnaast kennen wij de omgeving persoonlijk zelf heel goed, waardoor wij jou correct informeren over de ligging van het appartement. Wij denken graag met je mee om jouw droomappartement te vinden dat in Wenduine te huur staat.

Neem contact met ons op of kom langs

Wil je graag meer informatie over een appartement in Wenduine dat te huur staat bij ons makelaarskantoor? Kom dan langs of neem contact met ons op door te bellen naar +32 50 41 16 47 of stuur een e-mail naar info@agenceboofort.be. Ben je zo enthousiast geworden en wil je toch liever een appartement kopen in Wenduine? Ook dan kun je bij ons terecht!