Erkend vastgoedmakelaar

Centraal gelegen in Wenduine

Seizoensverhuur en Vakantieverhuur

Lijkt het jou ook zo fijn om een vakantiewoning in Wenduine te hebben? Bij Agence Boo’fort in Wenduine helpen we jou bij het kopen van een vakantieverblijf, dat je zelf ook kan gebruiken als tweede verblijf. Wenduine is een heerlijke badplaats die ook wel de ‘Prinses der Badplaatsen’ genoemd wordt. Deze badplaats heeft voornamelijk een familievriendelijk karakter door de vele faciliteiten en de verkeersvrije boulevard. Hierdoor is Wenduine de ideale plek om een vakantieverblijf te kopen en dit als tweede verblijf voor jou en jouw gezin te gebruiken.

Een vakantiewoning aan het brede en lange strand van Wenduine

Het brede en lange strand van Wenduine is de perfecte plek om een buitenverblijf te kopen. Wenduine is dan ook enorm trots op haar strand, dit is namelijk het langste van de Vlaamse kust! Daarnaast is dit strand de perfecte plek voor wateractiviteiten, zoals windsurfen. Wanneer je een buitenverblijf gaat kopen aan het strand van Wenduine, zul je je nooit vervelen.

Uitzicht over Wenduine centrum

Niet gevonden wat je zocht? Neem contact op met ons en wij helpen je graag om je vakantiehuis te verhuren

Uitzicht vanuit apartement over strand Wenduine

Wij helpen jou bij het kopen van een buitenverblijf in Wenduine

Wil jij graag een buitenverblijf kopen in Wenduine, dat je als tweede verblijf kan gebruiken? Laat ons jou dan helpen! Wij snappen dat het kopen van een vakantieverblijf in Wenduine een grote investering is en daarom staan eerlijkheid en vertrouwen centraal bij ons. Wij staan klaar om met jou op zoek te gaan naar de perfecte vakantiewoning in Wenduine voor het beschikbare budget. Doordat wij een klein team hebben, staan wij dicht bij al onze klanten. Wij zorgen ervoor dat iedereen van alle zaken op de hoogte is. Op deze manier kan elke medewerker jou zo goed mogelijk helpen. Wij doen ons uiterste best om je goed te informeren en enkel realistische verwachtingen te scheppen over jouw toekomstige vakantiewoning in Wenduine.

Neem contact met ons op voor het kopen van een vakantieverblijf in Wenduine

Neem contact met ons op wanneer je een vakantieverblijf in Wenduine wilt kopen om dit als tweede verblijf te gebruiken. Je kan contact met ons opnemen door te bellen naar +32 50 41 16 47 of stuur een e-mail naar info@agenceboofort.be. Kom daarnaast ook bij ons makelaarskantoor langs wanneer je een vakantiehuis in Wenduine wilt verhuren. Dit komt dan tussen ons vakantieverhuur aanbod te staan op de site, zodat gasten makkelijk kunnen boeken.