Een appartement kopen in Wenduine is ongetwijfeld een goede investering. In elk geval uw gezondheid vaart er wel bij! Een verblijf in het pittoreske Wenduine met zijn gezellige winkelstraat, met zijn strand, duinen en bossen, geeft U ongetwijfeld veel genot en een grote rust.

»  Wenst u uw pand te verkopen? Klik hier!  «

» Kies uw type vastgoed:

2 3 4 5 6 >>> >>|

Woning
3 Slaapkamer(s)

De Haan (Centrum)
€ 269.000
Centraal gelegen, lichtrijke woning in het centrum van De Haan op een uiterst rustige ligging in een doodlopende straat met weinig verkeer.
De woning werd gerenoveerd in 2013 (nieuwe ramen, deuren...). Voortuin en tuin werden aangelegd in 2015.

Benedenverdieping: inkomhall met bergruimte en afzonderlijk toilet, ruime woonkamer (met houtkachel) die toegang biedt tot de zonnige tuin/terras, afzonderlijke keuken, grote berging en garage. De tuin beschikt over een tuinhuis.

Bovenverdieping: nachthall, 3 ruime slaapkamers waarvan 1 met mogelijkheid tot het inrichten van een dressing, berging badkamer met douche/ligbad/toilet.

Mogelijkheid om te parkeren op de oprit . Goedgekeurd elektriciteitsattest! Mogelijkheid om zonnepanelen te plaatsen.

Grondoppervlakte: 215m². Woonoppervlakte: 130m².

Woning
4 Slaapkamer(s)

Wenduine (Centrum)
OPTIE
Nieuwbouwwoning afgewerkt met uiterst duurzame materialen op rustige ligging. Zeer energiezuinig!

Gelijkvloers: garage met lavabo, oprit, woonkamer met open haard en open kasten, inkomhall met ingebouwde kasten (mogelijkheid tot maken van bureel), volledig uitgeruste keuken, tuin met tuinhuis en terrasgedeelte, afzonderlijk toilet.

Eerste verdieping: nachthall met bergruimte en afzonderlijk toilet, 1 slaapkamer met dressing, 2 slaapkamers met ingebouwde kasten, badkamer met inloopdouche.

Tweede verdieping: grote slaapkamer met bergruimte en zicht op het hinterland en duinen.

De woning is voorzien van verlichting en gordijnen (domotica).

Meerdere foto's te zien via: https://immo.vlan.be/nl/detail/huis/te-koop/8420/wenduine/rwb92024?usenavigation=false#lg=1&slide=1

Verkoop onder registratie!
Grondoppervlakte: 287m²

Woning - villa
5 Slaapkamer(s)

De Haan (Centrum)
€ 1.280.000
Deze unieke, recente villa van 2008 is gelegen in de Concessie van De Haan. De villa beschikt over een gevelbreedte van 27 meter en werd gebouwd op de duinen. Dit laatste komt terug in de niveauverschillen tussen de leefruimtes.
Hij onderscheidt zich door zijn moderne architectuur, de zonnige binnentuin en de privacy die het biedt in de tuin en binnenin de woning.

Via de open inkomhall met vestiaire en gastentoilet hebt u toegang tot de verschillende woongedeeltes. De ruime woonkamer (inclusief open haard) beschikt ook over een lager gelegen gedeelte die benut kan worden als televisiehoek, bureau, leeshoek of dergelijke. De woonkamer biedt toegang en zicht op de zonnige, rustige binnentuin alsook op het avondterras aan de voorkant van de villa. Vanuit de woonkamer komt u eveneens in de volledige uitgeruste en kwalitatieve keuken met zicht op het groen.
De slaapkamers zijn verdeeld over 2 niveaus, waarbij elk niveau 2 of 3 ruime slaapkamers en een badkamer heeft. 1 van de 2 niveaus heeft de mogelijkheid om afzonderlijk te dienen voor bijvoorbeeld kangoeroe wonen, B&B of dergelijke. Vanuit elke kamer hebt u toegang tot de tuin!

De villa beschikt over een ruime garage met wasplaats en 2 kruipkelders.

Grondoppervlakte van 756m² en bewoonbare oppervlakte van 310m² + 55m² kelder.

Contacteer ons voor verdere inlichtingen, extra foto's of een bezichtiging aan deze unieke woonst!

Appartement
2 Slaapkamer(s)

Wenduine (Centrum)
€ 220.000
Aangenaam en zonnig gelegen appartement aan de achterkant van de Zeedijk.

Bestaande uit: woonkamer met zonnig terras, afzonderlijke keuken voorzien van vaatwasmachine, inkom/nachthall met afzonderlijk toilet, badkamer met dubbele lavabo en ligbad en 2 slaapkamers.

Goedgekeurd elektriciteitsattest en brandveiligheidsattest.

Gelegen dichtbij het centrum en op enkele passen van de Zeedijk.

Fietsenberging en vuilnislokaal in het gebouw.

Niet geïndexeerd K.I.: € 873

Studio
 

Wenduine (Centrum)
€ 119.000
Lichtrijk, goed onderhouden en aangename studio met uitgestrekt zicht. Gelegen aan de achterzijde van de Zeedijk op enkele stappen van het centrum.

Bestaande uit: inkomhall met berging, ruime woonkamer met open zicht, afzonderlijke keuken en badkamer met douche/lavabo/toilet.

Ramen reeds vernieuwd.

Appartement
2 Slaapkamer(s)

Wenduine (Centrum)
€ 399.000
Prachtig hoekappartement aan de achterzijde van de zeedijk, midden in het centrum van Wenduine!

Zonnige en zeer ruime living met terras rondom, open keuken, inkomhall met afzonderlijk toilet en kastruimte, nachthall, twee ruime slaapkamers die toegang bieden tot het terras, badkamer met ligbad/douche/toilet en doucheruimte met lavabo. Centraal gelegen appartement met een uniek zicht.

Gevel werd recentelijk vernieuwd.

Mogelijkheid tot aankoop autostaanplaats in het gebouw: € 75.000.

Niet-geïndexeerd K.I.: € 1341

2 3 4 5 6 >>> >>|


Kosten:
Als koper zijn de nevenkosten ten uwen laste. Deze kosten omvatten de registratierechten, de BTW indien het om een nieuwbouw gaat en het ereloon van de notaris. Na opmaak van de verkoopsovereenkomst moet een akte van notaris volgen ten laatste binnen 4 maanden. U hebt als koper de vrijheid van keuze van een notaris. Zodra de akte verleden wordt bij de notaris bekomt U de sleutel en kunt U volop genieten van uw vakantiewoning. Uiteraard, vanaf het betrekken van de woning, betaalt U de kosten voor de 'gemene delen', namelijk een deelname in de liftkosten, het kuisen van de gangen, en dergelijke meer.

Onze ervaringen:
Onze jarenlange ervaring en inzet bieden U de garantie dat wij U degelijk informeren en helpen in uw keuze. Wij staan in voor de volledige opvolging en afhandeling van de aankoop. U koopt zonder enige zorg. Indien U overweegt om ook enkele maanden te verhuren, kan dit ook via ons kantoor. Wij kunnen U ook hier grondig informeren.

Agence Boo'fort b.v.b.a. - Kerkstraat 22 - 8420 Wenduine - Tel: +32 (0)50 41.16.47 - E-mail: info@agenceboofort.be