Een appartement kopen in Wenduine is ongetwijfeld een goede investering. In elk geval uw gezondheid vaart er wel bij! Een verblijf in het pittoreske Wenduine met zijn gezellige winkelstraat, met zijn strand, duinen en bossen, geeft U ongetwijfeld veel genot en een grote rust.

»  Wenst u uw pand te verkopen? Klik hier!  «

» Kies uw type vastgoed:

2 3 4 5 6 >>> >>|

Appartement
1 Slaapkamer(s)

Wenduine (Centrum)
€ 299.000
Nieuwbouwappartement met prachtig open zicht in een kleinschalige residentie 'NOTREDAME' in de winkelstraat te Wenduine dichtbij Zeedijk.

Appartement bestaande uit: ruime woonkamer met terras, open keuken, inkom-/nachthall met afzonderlijk toilet, ruime slaapkamer, badkamer met inloopdouche en aangrenzende berging.

Berging + 2 fietshaken inbegrepen (mogelijkheid tot opladen van elektrische fiets).
Verkoop onder BTW-stelsel.
Zeer energiezuinig!

Appartement
2 Slaapkamer(s)

Wenduine (Centrum)
€ 215.000
Aangenaam appartement gelegen in het centrum van Wenduine op enkele stappen van de Zeedijk.

Bestaande uit: inkom-/nachthall, woonkamer met balkon en open keuken, 2 slaapkamers, badkamer met ligbad, afzonderlijk toilet, bergruimte.

Het appartement beschikt ook over een berging en 2 fietshaken op het gelijkvloers.

K.I. niet-geïndexeerd: € 837

Appartement
2 Slaapkamer(s)

Wenduine (Centrum)
285.000
Aangenaam, recent appartement gelegen in het centrum van Wenduine op enkele meters van de Zeedijk en de markt.

Bestaande uit: inkomhall/nachthall, woonkamer met zonnig terras, halfopen uitgeruste keuken met afzonderlijke berging, 2 ruime slaapkamers die toegang verlenen tot een binnenterras aan de achterzijde (ochtendzon), afzonderlijk toilet en badkamer met ligbad. Slechts 1 appartement (gevelbreedte: 6,33 meter) per verdieping.

Hieronder vindt u een grondplan van het appartement.

Appartement
2 Slaapkamer(s)

Wenduine (Centrum)
€ 220.000
Aangenaam en zonnig gelegen appartement aan de achterkant van de Zeedijk.

Bestaande uit: woonkamer met zonnig terras, afzonderlijke keuken voorzien van vaatwasmachine, inkom/nachthall met afzonderlijk toilet, badkamer met dubbele lavabo en ligbad en 2 slaapkamers.

Goedgekeurd elektriciteitsattest en brandveiligheidsattest.

Gelegen dichtbij het centrum en op enkele passen van de Zeedijk.

Fietsenberging en vuilnislokaal in het gebouw.

Niet geïndexeerd K.I.: € 873

Studio
 

Wenduine (Centrum)
€ 119.000
Lichtrijk, goed onderhouden en aangename studio met uitgestrekt zicht. Gelegen aan de achterzijde van de Zeedijk op enkele stappen van het centrum.

Bestaande uit: inkomhall met berging, ruime woonkamer met open zicht, afzonderlijke keuken en badkamer met douche/lavabo/toilet.

Ramen reeds vernieuwd.

Appartement
2 Slaapkamer(s)

Wenduine (Centrum)
€ 399.000
Prachtig hoekappartement aan de achterzijde van de zeedijk, midden in het centrum van Wenduine!

Zonnige en zeer ruime living met terras rondom, open keuken, inkomhall met afzonderlijk toilet en kastruimte, nachthall, twee ruime slaapkamers die toegang bieden tot het terras, badkamer met ligbad/douche/toilet en doucheruimte met lavabo. Centraal gelegen appartement met een uniek zicht.

Gevel werd recentelijk vernieuwd.

Mogelijkheid tot aankoop autostaanplaats in het gebouw: € 75.000.

Niet-geïndexeerd K.I.: € 1341

2 3 4 5 6 >>> >>|


Kosten:
Als koper zijn de nevenkosten ten uwen laste. Deze kosten omvatten de registratierechten, de BTW indien het om een nieuwbouw gaat en het ereloon van de notaris. Na opmaak van de verkoopsovereenkomst moet een akte van notaris volgen ten laatste binnen 4 maanden. U hebt als koper de vrijheid van keuze van een notaris. Zodra de akte verleden wordt bij de notaris bekomt U de sleutel en kunt U volop genieten van uw vakantiewoning. Uiteraard, vanaf het betrekken van de woning, betaalt U de kosten voor de 'gemene delen', namelijk een deelname in de liftkosten, het kuisen van de gangen, en dergelijke meer.

Onze ervaringen:
Onze jarenlange ervaring en inzet bieden U de garantie dat wij U degelijk informeren en helpen in uw keuze. Wij staan in voor de volledige opvolging en afhandeling van de aankoop. U koopt zonder enige zorg. Indien U overweegt om ook enkele maanden te verhuren, kan dit ook via ons kantoor. Wij kunnen U ook hier grondig informeren.

Agence Boo'fort b.v.b.a. - Kerkstraat 22 - 8420 Wenduine - Tel: +32 (0)50 41.16.47 - E-mail: info@agenceboofort.be