INFO
VERHUUR
  Vakantieverhuur
  Jaarverhuur
VERKOOP
  Herverkoop
  Nieuwbouw
CONTACT
LINKS
Zoek uw vastgoed
Print deze pagina.
Acrobat reader
Een appartement kopen in Wenduine is ongetwijfeld een goede investering. In elk geval uw gezondheid vaart er wel bij! Een verblijf in het pittoreske Wenduine met zijn gezellige winkelstraat, met zijn strand, duinen en bossen, geeft U ongetwijfeld veel genot en een grote rust.

»  Wenst u uw pand te verkopen? Klik hier!  «

» Kies uw type vastgoed:

2 3 4 5 >>> >>|

Woning - villa
5 Slaapkamer(s)

De Haan (Centrum)
€ 1.195.000
Deze unieke, recente villa van 2008 is gelegen in de Concessie van De Haan. De villa beschikt over een gevelbreedte van 27 meter en werd gebouwd op de duinen. Dit laatste komt terug in de niveauverschillen tussen de leefruimtes.
Hij onderscheidt zich door zijn moderne architectuur, de zonnige binnentuin en de privacy die het biedt in de tuin en binnenin de woning.

Via de open inkomhall met vestiaire en gastentoilet hebt u toegang tot de verschillende woongedeeltes. De ruime woonkamer (inclusief open haard) beschikt ook over een lager gelegen gedeelte die benut kan worden als televisiehoek, bureau, leeshoek of dergelijke. De woonkamer biedt toegang en zicht op de zonnige, rustige binnentuin alsook op het avondterras aan de voorkant van de villa. Vanuit de woonkamer komt u eveneens in de volledige uitgeruste en kwalitatieve keuken met zicht op het groen.
De slaapkamers zijn verdeeld over 2 niveaus, waarbij elk niveau 2 of 3 ruime slaapkamers en een badkamer heeft. 1 van de 2 niveaus heeft de mogelijkheid om afzonderlijk te dienen voor bijvoorbeeld kangoeroe wonen, B&B of dergelijke. Vanuit elke kamer hebt u toegang tot de tuin!

De villa beschikt over een ruime garage met wasplaats en 2 kruipkelders.

Grondoppervlakte van 756m² en bewoonbare oppervlakte van 310m² + 55m² kelder.

Contacteer ons voor verdere inlichtingen, extra foto's of een bezichtiging aan deze unieke woonst!

Appartement
2 Slaapkamer(s)

Wenduine (Centrum)
€ 220.000
Aangenaam en zonnig gelegen appartement aan de achterkant van de Zeedijk.

Bestaande uit: woonkamer met zonnig terras, afzonderlijke keuken voorzien van vaatwasmachine, inkom/nachthall met afzonderlijk toilet, badkamer met dubbele lavabo en ligbad en 2 slaapkamers.

Goedgekeurd elektriciteitsattest en brandveiligheidsattest.

Gelegen dichtbij het centrum en op enkele passen van de Zeedijk.

Fietsenberging en vuilnislokaal in het gebouw.

Niet geïndexeerd K.I.: € 873

Studio
 

Wenduine (Centrum)
€ 119.000
Lichtrijk, goed onderhouden en aangename studio met uitgestrekt zicht. Gelegen aan de achterzijde van de Zeedijk op enkele stappen van het centrum.

Bestaande uit: inkomhall met berging, ruime woonkamer met open zicht, afzonderlijke keuken en badkamer met douche/lavabo/toilet.

Ramen reeds vernieuwd.

Appartement
2 Slaapkamer(s)

Wenduine (Centrum)
€ 399.000
Prachtig hoekappartement aan de achterzijde van de zeedijk, midden in het centrum van Wenduine!

Zonnige en zeer ruime living met terras rondom, open keuken, inkomhall met afzonderlijk toilet en kastruimte, nachthall, twee ruime slaapkamers die toegang bieden tot het terras, badkamer met ligbad/douche/toilet en doucheruimte met lavabo. Centraal gelegen appartement met een uniek zicht.

Gevel werd recentelijk vernieuwd.

Mogelijkheid tot aankoop autostaanplaats in het gebouw: € 75.000.

Niet-geïndexeerd K.I.: € 1341

Appartement
2 Slaapkamer(s)

Wenduine (Centrum)
€ 370.000
Prachtig nieuwbouwappartement gelegen in de winkelstraat op enkele meters van de Zeedijk. Uiterst mooie afwerking en inrichting.

Bestaande uit: woonkamer met open keuken voorzien van alle modern comfort en balkon, bergruimte, hall, 2 slaapkamers, terras, badkamer met ligbad / douche en lavabo, afzonderlijk toilet. Kelder.

Goedgekeurd elektriciteitsattest.

Woning
6 Slaapkamer(s)

Wenduine (Centrum)
€ 510.000
Woning met tuin en 2 garages onderverdeeld in 2 appartementen gelegen aan de Ring van Wenduine vlakbij duinen en strand.

Gelijkvloers:
zeer ruim appartement (+- 120m²) bestaande uit: zonnig terras (met beschutting) en tuin. Ruime woonkamer van 37 m², afzonderlijke keuken, inkom-/nachthall met afzonderlijk toilet, 3 ruime slaapkamers en badkamer met dubbele lavabo en ligbad.

Eerste verdieping:
Zeer ruim appartement (+- 115m²) bestaande uit: Zonnig terras (met beschutting). Ruime woonkamer met open keuken, inkom-/nachthall met afzonderlijk toilet en bergruimte, 3 ruime slaapkamers en badkamer met enkele lavabo en ligbad. Dit appartement is gelegen op een eerste verdieping zonder lift en wordt momenteel verhuurd op jaarbasis.

Garages en kelders aanwezig die bereikbaar zijn vanuit het gebouw.
Goedgekeurde elektriciteitsattesten.

Grondoppervlakte: 489m².
EPC gelijkvloers: 428 kWh/m². EPC eerste verdieping: 392 kWh/m²

2 3 4 5 >>> >>|


Kosten:
Als koper zijn de nevenkosten ten uwen laste. Deze kosten omvatten de registratierechten, de BTW indien het om een nieuwbouw gaat en het ereloon van de notaris. Na opmaak van de verkoopsovereenkomst moet een akte van notaris volgen ten laatste binnen 4 maanden. U hebt als koper de vrijheid van keuze van een notaris. Zodra de akte verleden wordt bij de notaris bekomt U de sleutel en kunt U volop genieten van uw vakantiewoning. Uiteraard, vanaf het betrekken van de woning, betaalt U de kosten voor de 'gemene delen', namelijk een deelname in de liftkosten, het kuisen van de gangen, en dergelijke meer.

Onze ervaringen:
Onze jarenlange ervaring en inzet bieden U de garantie dat wij U degelijk informeren en helpen in uw keuze. Wij staan in voor de volledige opvolging en afhandeling van de aankoop. U koopt zonder enige zorg. Indien U overweegt om ook enkele maanden te verhuren, kan dit ook via ons kantoor. Wij kunnen U ook hier grondig informeren.

Agence Boo'fort b.v.b.a. - Kerkstraat 22 - 8420 Wenduine - Tel: +32 (0)50 41.16.47 - E-mail: info@agenceboofort.be
Privacy Policy | Cookie | © Website by Creations
eXTReMe Tracker