INFO
VERHUUR
  Vakantieverhuur
  Jaarverhuur
VERKOOP
  Herverkoop
  Nieuwbouw
CONTACT
LINKS
Zoek uw vastgoed
Print deze pagina.
Acrobat reader
Een appartement kopen in Wenduine is ongetwijfeld een goede investering. In elk geval uw gezondheid vaart er wel bij! Een verblijf in het pittoreske Wenduine met zijn gezellige winkelstraat, met zijn strand, duinen en bossen, geeft U ongetwijfeld veel genot en een grote rust.

»  Wenst u uw pand te verkopen? Klik hier!  «

» Kies uw type vastgoed:

2 3 4 5 6 >>> >>|

Woning
4 Slaapkamer(s)

Wenduine (Centrum)
€ 545.000
Nieuwbouwwoning afgewerkt met uiterst duurzame materialen op rustige ligging. Zeer energiezuinig!

Gelijkvloers: garage met lavabo, oprit, woonkamer met open haard en open kasten, inkomhall met ingebouwde kasten (mogelijkheid tot maken van bureel), volledig uitgeruste keuken, tuin met tuinhuis en terrasgedeelte, afzonderlijk toilet.

Eerste verdieping: nachthall met bergruimte en afzonderlijk toilet, 1 slaapkamer met dressing, 2 slaapkamers met ingebouwde kasten, badkamer met inloopdouche.

Tweede verdieping: grote slaapkamer met bergruimte en zicht op het hinterland en duinen.

De woning is voorzien van verlichting en gordijnen (domotica).

Appartement
1 Slaapkamer(s)

Oostende (Centrum)
€ 325.000
Ruim woonappartement (110m²) gelegen langs de Visserskaai te Oostende. U geniet vanuit de woonkamer en de keuken van het uitzicht op de vaargeul.

Het appartement is ingedeeld als volgt: inkomhall met afzonderlijk toilet, ruime woonkamer (50m²) met prachtig zicht, keuken, afzonderlijke berging, nachthall, badkamer met dubbele lavabo / toilet en douche, zeer ruime slaapkamer (mogelijkheid om er 2 slaapkamers van te maken) met zuidgericht terras.

Uiterst centrale ligging op enkele stappen van de Kapellestraat.

Fietsenberging aanwezig.

Niet-geïndexeerd K.I. appartement: € 1284
Mogelijkheid tot aankoop van een zeer ruime garage dichtbij het appartement. Niet-geïndexeerd K.I. garage: € 823

Woning - villa
5 Slaapkamer(s)

Wenduine (Bos)
OPTIE
Deze volledig vernieuwde villa is rustig gelegen nabij het bos van Wenduine/De Haan.

Het beschikt over een terras vooraan en een terras achteraan, oprit en garage. Gelijkvloers: inkomhall, ruime woonkamer, afzonderlijke keuken voorzien van alle comfort, 2 slaapkamers, badkamer met inloopdouche, dubbele lavabo en toilet, berging en afzonderlijk toilet. 1ste verdieping: hall, 3 slaapkamers en badkamer met douche, lavabo en toilet. De woning beschikt eveneens over een zolder.

Niet-geïndexeerd K.I.: € 1487

Eveneens geschikt als kangoeroewoning.

Woning
3 Slaapkamer(s)

Wenduine (Buiten centrum)
€ 245.000
Mooi ingerichte vakantiewoning te Haerendycke op 2a 09ca grond (woning + tuin) gelegen nabij strand. Bestaande uit: inkomhall, afzonderlijk toilet, woonkamer met open keuken, uitgevend op tuin, 3 slaapkamers waarvan 1 op gelijkvloers, tuinhuis, badkamer met ligbad/lavabo/toilet en berging.

Parkeerplaats inbegrepen op het domein.
Het vakantiepark beschikt over een tennisveld en voetbalveld.

Appartement
2 Slaapkamer(s)

Wenduine (Centrum)
Verlaagd: € 297.000
Recent appartement van 85m² + 8 m² terras. Gelegen in het centrum van Wenduine op enkele stappen van de Zeedijk.

Bestaande uit: woonkamer met open keuken voorzien van alle comfort, terras, inkomhall / nachthall met ingebouwde kasten, ruime berging, afzonderlijk toilet, slaapkamer 1 (3,65m² op 3,25m²) met aangrenzende badkamer voorzien van ligbad en dubbele lavabo, slaapkamer 2 (3,33m² op 3,25m²) met aangrenzende badkamer voorzien van enkele lavabo en douche.

Lift en fietsenberging aanwezig.

Zeer energiezuinig.

Niet-geïndexeerd K.I.: € 952

Appartement
2 Slaapkamer(s)

Wenduine (Centrum)
Aangepast: € 298.500
Aangenaam, recent appartement gelegen in het centrum van Wenduine op enkele meters van de Zeedijk en de markt.

Bestaande uit: inkomhall/nachthall, woonkamer met zonnig terras, halfopen uitgeruste keuken met afzonderlijke berging, 2 ruime slaapkamers (waarvan 1 met ingebouwde kast) die toegang verlenen tot een binnenterras aan de achterzijde (ochtendzon), afzonderlijk toilet en badkamer met douche en lavabo (voorziening voor wasmachine).

Slechts 1 appartement (gevelbreedte: 6,33 meter) per verdieping.

Niet-geïndexeerd K.I.: € 969

Mogelijkheid tot aankoop garagebox in de residentie Century: € 85.000

Niet-geïndexeerd K.I. garage : € 114

Hieronder vindt u een grondplan van het appartement.

2 3 4 5 6 >>> >>|


Kosten:
Als koper zijn de nevenkosten ten uwen laste. Deze kosten omvatten de registratierechten, de BTW indien het om een nieuwbouw gaat en het ereloon van de notaris. Na opmaak van de verkoopsovereenkomst moet een akte van notaris volgen ten laatste binnen 4 maanden. U hebt als koper de vrijheid van keuze van een notaris. Zodra de akte verleden wordt bij de notaris bekomt U de sleutel en kunt U volop genieten van uw vakantiewoning. Uiteraard, vanaf het betrekken van de woning, betaalt U de kosten voor de 'gemene delen', namelijk een deelname in de liftkosten, het kuisen van de gangen, en dergelijke meer.

Onze ervaringen:
Onze jarenlange ervaring en inzet bieden U de garantie dat wij U degelijk informeren en helpen in uw keuze. Wij staan in voor de volledige opvolging en afhandeling van de aankoop. U koopt zonder enige zorg. Indien U overweegt om ook enkele maanden te verhuren, kan dit ook via ons kantoor. Wij kunnen U ook hier grondig informeren.

Agence Boo'fort b.v.b.a. - Kerkstraat 22 - 8420 Wenduine - Tel: +32 (0)50 41.16.47 - E-mail: info@agenceboofort.be
Privacy Policy | Cookie | © Website by Creations
eXTReMe Tracker