Een appartement kopen in Wenduine is ongetwijfeld een goede investering. In elk geval uw gezondheid vaart er wel bij! Een verblijf in het pittoreske Wenduine met zijn gezellige winkelstraat, met zijn strand, duinen en bossen, geeft U ongetwijfeld veel genot en een grote rust.

»  Wenst u uw pand te verkopen? Klik hier!  «

» Kies uw type vastgoed:


Appartement
 

Wenduine (Centrum)
vanaf 259.500
Kleinschalig nieuwbouwproject 'NOTREDAME' in de winkelstraat te Wenduine dichtbij Zeedijk met uniek zicht.
Bestaande uit 6 appartementen (1 en 2 slaapkamers) en 2 duplex appartementen (3 slaapkamers) inclusief terras(sen). Berging in de residentie inbegrepen bij aankoop van een appartement.

Laatste 2 beschikbare appartementen:

Appartement 0201 (73m + 4,4m terras): 259.500

Appartement 0301 (73m + 4,4m terras): 264.500

Duplex 0401 (124,63m + 12,19m terras): VERKOCHT

Garage en staanplaatsen verkocht.

Plannen hieronder te bekijken in PDF.

Appartement
2 Slaapkamer(s)

Wenduine (Centrum)
vanaf 245.000
Nieuwbouwresidentie Barolo is gesitueerd bij het binnenkomen van Wenduine. Het ligt in het verlengde van de centraal gelegen Kerkstraat binnen de gemeente. De residentie ligt op een 200 tal meter van het winkelcentrum en daaropaansluitend de zee.

Op deze ligging zijn de appartementen geschikt voor vaste bewoning maar ook als tweede verblijf.
Bij de toeristische troeven van het dorp zijn het strand, de vernieuwde zeedijk, duinenbos, polders en beschermd natuurgebied.

Met veel aandacht voor de veiligheid, energiebehoefte, gebruiksfaciliteiten en wooncomfort, biedt de residentie 'Barolo' een antwoord op de groeiende vraag naar woonlocaties op een vlotte bereikbare ligging, binnen de onmiddellijke omgeving van het centrum en toch in een aanpalende groene woonomgeving.

Het betreft een kleine residentie van slechts 7 wooneenheden en privatieve garages op het gelijkvloers.

Beschikbaar 2 slaapkamers:
- App. 0101 (90,47m): 245.000
- App. 0102 (89,96m): 245.000
- App. 0202 (90,15m): 250.000
- App. 0301 (89,15m): 255.000

Garages vanaf 40.000

Hieronder kunt u de plannen in groter formaat bekijken. LASTENBOEK TE VERKRIJGEN OP EENVOUDIG VERZOEK.

Appartement
 

Wenduine (Centrum)
Laatste: 255.000
Residentie Barbaresco is gesitueerd bij het binnen komen van Wenduine, aansluitend op een rustige woonwijk. Bereikbaar via de Brugsesteenweg alsook via de Westhinderlaan.
De residentie ligt op een 200 tal meter van het winkelcentrum en daaropaansluitend de zee.
Op deze ligging zijn de appartementen geschikt voor vaste bewoning alsook voor tweede verblijf.

Met veel aandacht voor de veiligheid, energiebehoefte, gebruiksfaciliteiten en wooncomfort, biedt de residentie 'Barbaresco' een antwoord op de groeiende vraag naar woonlocaties op een vlot bereikbare ligging, binnen de onmiddellijke omgeving van het centrum en toch in een aanpalende groene woonomgeving.

De residentie 'Barbaresco' is een kleine residentie van slechts 5 wooneenheden en mogelijkheid tot aankoop privatieve garages op het gelijkvloers.

Beschikbaar met 1 slaapkamer:
- App. 0001 (61,08m): VERKOCHT

Laatste appartement beschikbaar met 2 slaapkamers:
- App. 0101 (91,64m): VERKOCHT
- App. 0102 (108,28m): 255.000

Garages vanaf 40.000

Hieronder kunt u de plannen in groter formaat bekijken. LASTENBOEK TE VERKRIJGEN OP EENVOUDIG VERZOEK.

Garage - garagebox
 

Wenduine (Centrum)
vanaf 57.500
De residentie Brunello ligt op een 200 tal meter van het winkelcentrum en dicht bij zee, strand, duinen en het polderland. Op deze ligging zijn de appartementen geschikt voor vaste bewoning maar ook als tweede verblijf, waarbij volgens de huidige BPA de zone aan de overkant van de straat voorzien is voor woningbouw en geen meergezinswoningen, waardoor het uitzicht blijvend is.
Het residentieel appartement biedt alle comfort voor een aangenaam verblijf in een mooie omgeving met als troef een vlotte bereikbaarheid met de auto alsook met het openbaar vervoer.

Met veel aandacht voor de veiligheid, energiebehoefte, gebruiksfaciliteiten en wooncomfort, biedt de residentie Brunello een antwoord op de groeiende vraag naar woonlocaties op een vlotte bereikbare ligging, binnen de onmiddellijke omgeving van het centrum en toch in een aanpalende groene woonomgeving.

De residentie Brunello is een kleine residentie van slechts 4 wooneenheden en 3 privatieve garages op het gelijkvloers. Deze kleinschaligheid komt de onderlinge communicatie en werkingskosten ten goede.

Het project weet bovendien te charmeren door zijn hedendaagse architectuur. Hier is bewust gekozen voor karakter, identiteit, kwaliteit en uitstraling.

Laatste appartement verkocht:
- 1ste verdieping met 2 slaapkamers: VERKOCHT (76,74m)

- 4de verdieping met 1 slaapkamer: VERKOCHT

Garages:
Garage 1: 75.000
Garage 2: 57.500
Garage 3: VERKOCHT

Lastenboek te verkrijgen op eenvoudig verzoek.

VERKOCHT Appartement
2 Slaapkamer(s)

Wenduine (Buiten centrum)

De uiterst stijlvolle residentie Pinot Blanc is gesitueerd op een 300tal meter van het winkelcentrum en de zee. Op deze ligging zijn de appartementen geschikt voor vaste bewoning maar ook als tweede verblijf.

Bij de toeristische troeven van Wenduine zijn het strand, de vernieuwde zeedijk, het bos...De residentie Pinot Blanc is een kleinschalige residentie van slechts 7 wooneenheden en een garage. Het project weet bovendien te charmeren door zijn hedendaagse architectuur.

De appartementen beschikken over een inkomhall, een woonkamer met open keuken, een terras, 2 slaapkamers, berging, badkamer en afzonderlijk toilet.


Laatste beschikbaar appartement:
- Appartement 0102: VERKOCHT

- Appartement 0202: 225.000

Hieronder kunt u de plannen in groter formaat bekijken. LASTENBOEK TE VERKRIJGEN OP EENVOUDIG VERZOEK.

Deze appartementen zijn afgewerkt en kunnen bezichtigd worden.

VERKOCHT Appartement - luxe
3 Slaapkamer(s)

Wenduine (Centrum)

Het luxueus nieuwbouwproject 'DE JOKKE' bevindt zich in het centrum van Wenduine, vlakbij de markt en Kerkstraat! Ruime appartementen (100m+terras) met 3 slaapkamers en 2 badkamers.
De afwerking is van een hoogwaardige kwaliteit en voldoet aan de laatste normen met betrekking tot isolatiewaarden en energie efficintie. De residentie is zuid gericht met veel zon en lichtinval.

Elk appartement beschikt over een individuele berging in de kelder en er is een gezamenlijke fietsenstalling.

De keuzes van de materialen zijn vrij te kiezen en u wordt bijgestaan door een binnenhuisontwerpster die u begeleidt in elk detail van het bouwproces.

ALLE APPARTEMENTEN VERKOCHT:
- Appartement 0101 : VERKOCHT

- Appartement 0302 : VERKOCHT

Autostaanplaats/garagebox:
Staanplaats 1 : VERKOCHT
Staanplaats 2 : VERKOCHT
Garagebox 3 : VERKOCHT

Oplevering voorzien tegen het voorjaar / zomer 2018.
LASTENBOEK&PLANNEN TE VERKRIJGEN OP EENVOUDIG VERZOEK.Kosten:
Als koper zijn de nevenkosten ten uwen laste. Deze kosten omvatten de registratierechten, de BTW indien het om een nieuwbouw gaat en het ereloon van de notaris. Na opmaak van de verkoopsovereenkomst moet een akte van notaris volgen ten laatste binnen 4 maanden. U hebt als koper de vrijheid van keuze van een notaris. Zodra de akte verleden wordt bij de notaris bekomt U de sleutel en kunt U volop genieten van uw vakantiewoning. Uiteraard, vanaf het betrekken van de woning, betaalt U de kosten voor de 'gemene delen', namelijk een deelname in de liftkosten, het kuisen van de gangen, en dergelijke meer.

Onze ervaringen:
Onze jarenlange ervaring en inzet bieden U de garantie dat wij U degelijk informeren en helpen in uw keuze. Wij staan in voor de volledige opvolging en afhandeling van de aankoop. U koopt zonder enige zorg. Indien U overweegt om ook enkele maanden te verhuren, kan dit ook via ons kantoor. Wij kunnen U ook hier grondig informeren.

Agence Boo'fort b.v.b.a. - Kerkstraat 22 - 8420 Wenduine - Tel: +32 (0)50 41.16.47 - E-mail: info@agenceboofort.be